Vila MukinjaVila Mukinja Logo

Zašto Villa Mukinja

Tijekom više od 30 godina, naša obitelj se tradicijski bavi turizmom, te svu svoju pažnju, ljubav i kreativnost usmjerava gostima i poboljšanju Ville Mukinje.

gallery image gallery image gallery image gallery image gallery image

Staff is great, attending, friendly and helpful. We received map of Plitvice lakes as a gift which was designed to help tourists to visit the park. Jacuzzi was great and facilities were kept very clean. Food is just word-perfect and location of this wonderful guest house is great.

Miroslav, Milín, Czech Republic

Tradicija duža od 35 godina

Naša obitelj se uspješno bavi turizmom još od 1976. godine. Villa Mukinja je jedan od prvih privatnih smještaja na Plitvičkim jezerima. Kroz povijest smo se susretali sa gostima iz cijelog svijeta, te smo učili iz njihovih preporuka i konstantno poboljšavali uslugu i sadržaje koji čine ono što je Villa Mukinja danas.

Location is great!! Really close to the lakes. Dinner was delicious and we had really great medicine massage. My reccomendation!

Martin, Esslingen Weil, Germany

Posebnost lokacije

Villa Mukinja je smještena u samom središtu turističke zone Nacionalnog parka Plitvička jezera. Nalazimo se u tihom predjelu stvorenom za odmor i relaksaciju. Od jezera Kozjak udaljeni smo 700 metara, pa laganom šetnjom kroz šumu za 15 minuta dolazimo do polazne točke za obilazak Nacionalnog parka i svih njegovih ljepota.

Osjećajte se kao kod kuće

Dolaskom u Villu Mukinju, vi postajete dijelom njene povijesti, te se s pravom možete osjećati kao kod kuće.  Mi shvaćamo potrebe i želje naših gostiju, te se trudimo da im udovoljimo na najbolji mogući način. Zapamtite, Vi niste broj, Vi ste naš gost!

O Villi Mukinji

Villa Mukinja je smještena u samom središtu turističke zone Nacionalnog parka Plitvička jezera. Ime je dobila po vrsti drveta koje raste isključivo na ovom području, a čiji plodovi su medvjedima prava poslastica.

Nalazimo se u tihom predjelu stvorenom za odmor. Od jezera Kozjak udaljeni smo 700 metara, te laganom šetnjom kroz šumu za 15tak minuta dolazimo do polazne točke za obilazak Nacionalnog parka i svih njegovih ljepota.